Aardappelcannelloni met ossenhaas

4
  • 8 grote vastkokende aardappelen in dunne plakken
  • 300 g ossenhaas in plakken van 2 cm dik
  • 100 g champignons
  • 1 teentje look
  • 0.5 gesnipperde ui
  • 1 dl vleesbouillon
  • peper en zout
  • boter

Bak champignons, ui en look in boter, kruid met peper en zout en hak ze fijn met een keukenrobot.

Bak het vlees en snijd het in balkjes van 2 cm.

Leg de aardappelplakken overlappend naast elkaar tot een lengte van ongeveer 20 cm en bak 5 minuten in de oven.

Leg hierop wat van de vulling en 2 stukken ossenhaas.

Rol de cannelloni dicht, bak ze langs beide kanten gaar en serveer met een beetje vleesbouillon.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.