Aardappelcannelloni met ossenhaas

4
  • 8 grote vastkokende aardappelen in dunne plakken
  • 300 g ossenhaas in plakken van 2 cm dik
  • 100 g champignons
  • 1 teentje look
  • 0.5 gesnipperde ui
  • 1 dl vleesbouillon
  • peper en zout
  • boter

Bak champignons, ui en look in boter, kruid met peper en zout en hak ze fijn met een keukenrobot.

Bak het vlees en snijd het in balkjes van 2 cm.

Leg de aardappelplakken overlappend naast elkaar tot een lengte van ongeveer 20 cm en bak 5 minuten in de oven.

Leg hierop wat van de vulling en 2 stukken ossenhaas.

Rol de cannelloni dicht, bak ze langs beide kanten gaar en serveer met een beetje vleesbouillon.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.