Aardappelblokjes met scampi's en pastis

2
25
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 1 teentje verse look
  • bieslook
  • 4 el pastis
  • 4 tl tomatenpuree
  • 8 gepelde scampi's
  • 4 el room
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl anijszaadjes
  • 1 mespunt chilipoeder
  • peper en zout
Je kan de scampi's altijd vervangen door gamba's of langoustines.

Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snijd ze in kleine blokjes en breng op smaak met peper, zout en fijngesneden bieslook. Bak de versnipperde ui, de scampi’s en de tomatenpuree in een pan met olijfolie. Blus de hete scampi’s met pastis. Strooi er de geperste look, het chilipoeder en de anijszaadjes over. Giet er de room bij. Leg een laagje aardappelen op een bord met daarop de scampi’s. Giet er voorzichtig wat saus bij.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.