Aardappelblini met gerookte zalm, salade van knolselder en appel

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet ze af.
Plet de gekookte aardappelen en voeg de eierdooier, boter, room en bloem toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Snijd de knolselder en appel in flinterdunne reepjes en meng met de mayonaise.
Verwarm een beetje boter in een pan en doe er enkele lepels puree in.
Zorg dat de lepels puree ver genoeg uit elkaar liggen.
Bak ze goudbruin tot pannenkoekjes (of blini's) en haal ze voorzichtig uit de pan.

Schik de blini's op borden, en werk af met gerookte zalm en de knolselder-appelsalade.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.