Aardappel 'pytti i panna'-spies met een spiegelei

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

Recept

Snijd de geschilde aardappelen in schijfjes en kook ze halfgaar. Bak ze vervolgens in een pan tot ze een goudbruin kleurtje hebben. 

Snijd de worst in schijfjes van 2 cm. Steek ze samen met de aardappelschijfjes op de brochettespies. 

Bak de spiesen goudgeel in boter. Bak de spiegeleieren in een pan. Kruid de spiesen en de eieren met peper en zout. 

Serveer het gerecht met curryketchup en het fijngesneden lenteuitje.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.