Aardappel-groentekroketjes

4
30

Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Snijd de wortelen in blokjes van 0,5 cm en kook ze gedurende 2 minuten in een bodempje water.
Kook ook de erwtjes gedurende 4 minuten.

Maak puree van de aardappelen en voeg vervolgens 1 eidooier, de spekblokjes, de erwtjes en de wortelen toe.
Meng goed, breng op smaak met peper en zout en rol tot kroketjes.

Kluts de resterende eieren.
Rol de kroketjes door de bloem, vervolgens door het ei en daarna door het broodkruim.
Bak ze 5 minuten in frituurolie op 180°C.

 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.