Aardappel en salie chips

4
(35) 35
  • 1 tl gemalen koriander
  • 1 el gehakte bieslook
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 bussel salie
  • 4 frietaardappelen
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • 2 el mayonaise
Een sprankelend glas cava zou bij dit hapje zeker niet misstaan!

Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de aardappelen over de lengte in flinterdunne plakken en haal door de olie. Kruid met peper en zout. Neem een aardappelplakje en leg hierop een blaadje salie. Dek af met een aardappelplakje.

Leg de aardappelen in een bakblik en schuif in de oven. Bak de aardappelchips gedurende 25 min. tot ze goudbruin en krokant zijn. Draai regelmatig om tijdens het bakken. 

Voor de dipsaus:

meng de mayonaise, Griekse yoghurt, koriander en bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.