Start to cook

3-kazenbladerdeegtaartjes

4
30

Deze bladerdeegtaartjes met aardappel en kaas zijn het ideale comfortfood op een wat koudere dag. Heerlijk!

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de aardappelen en snijd in dunne plakjes, eventueel met behulp van een mandoline.
Rasp de boerenkaas en gerookte kaas.

Leg de vellen bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik elk vel in met een vork.

Verbrokkel de Bleu de Moines onder de geraspte boerenkaas en verdeel over de vellen bladerdeeg. Hussel de aardappelschijfjes met een scheut olijfolie, peper en zout. Rits er de takjes rozemarijn over en meng goed.

Verdeel de aardappelschijfjes over de kaas, bestrooi met de chilivlokken en zet 15 minuten in de oven. Bestrooi net voor het serveren met de gerookte kaas. Serveer meteen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.