Win een foodtruck voor jouw feest

Win een foodtruck voor jouw feest

Op 1 juni, Wereldmelkdag, stond melk in de spotlights. En terecht, want melk en melkproducten van bij ons passen in een gezonde voeding, zijn lekker, makkelijk, veelzijdig en kwaliteitsvol. Redenen genoeg om een feestje te bouwen! Heb jij binnenkort ook een feestje gepland? Met een foodtruck scoor je sowieso bij je familie, vrienden of collega’s. Doe mee met de wedstrijd en wie weet komt onze foodtruck bij jou langs.

Wat kan je winnen?

We trakteren de winnaar en zijn of haar vrienden op een hapje op basis van zuivel van bij ons. Onze foodtruck zal 2 uur voor jullie klaarstaan op een locatie naar keuze om tot wel 40 porties te serveren!

Naast een hippe foodtruck geven we ook 15 sets van 8 trendy dessertlepels weg. Je yoghurt met fruit, zelfgemaakte rijstpap of aperitiefhapje smaken allemaal nét iets lekkerder met deze elegante gouden lepeltjes.

Waag je kans!

Vul onderstaande wedstrijd- en schiftingsvraag en je gegevens in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Deelnemen kan van 1 juni 2019 tot en met 16 juni 2019, middernacht. Alle details vind je in het wedstrijdreglement.

Tip

Je vindt hier het antwoord op de wedstrijdvraag
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.