Aarbeienmilkshake

Doe mee aan de Mol aan Zee en trakteer jezelf op een milkshake

Heb jij altijd al eens willen meedoen aan het tv-programma 'De Mol'? Goed nieuws, want vanaf 1 juli t.e.m. midden september kan je in Blankenberge zelf op mollenjacht! Speel samen met je persoonlijke bubbel het VR-spel en ga op zoek naar de Mol tussen jullie gezelschap. Op het gelijkvloers, in Café De Mol, kan je na afloop nagenieten op het terras mét een verfrissende milkshake in de hand. Wij geven je alvast een voorsmaakje. 

De Mol aan zee

Milkshakes op De Mol aan Zee

Een staycation dit jaar? Geen probleem! Door het enorme succes van De Mol beslisten de makers om ook het grote publiek te laten proeven van het populaire format. Op het Vuurtorenplein in Blankenberge werd er een containercomplex neergezet met twee verdiepingen. Op het gelijkvloers kan je heerlijk vertoeven met een hapje en een drankje. Het terras mét zicht op zee is een ware must-visit. Daarnaast is er ook het VR-spel op de eerste verdieping, waaraan je tegen betaling kan deelnemen en samen met je persoonlijke bubbel de Mol kan ontmaskeren. Alles wordt voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen zodat je je zonder zorgen kan onderdompelen in het spel.

Heb je de Mol ontmaskerd? Dat verdient een milkshake!

Deelnemers van het VR-spel kunnen bovendien op een heerlijke traktatie rekenen. Zij krijgen na hun mollenjacht een voucher waarmee ze gratis van een frisse milkshake kunnen genieten aan de bar op het gelijkvloers. Zo kunnen ze ontspannen na hun fysieke én mentale inspanning.

In Café De Mol is er de keuze tussen vijf heerlijk verfrissende creaties. Lekkervanbijons.be ging hiervoor aankloppen bij foodies Amylia De Schepper (Cookameal), Bart De Roeck (Roeckies World), Manon Van Aerschot (Macaron Manon), Annelies Vermeir (Een lepeltje lekkers) en Carolien Vreysen (On a healthy adventure).

Chocolade, aardbei, basilicum of speculaas: er is voor elk wat wils, op elk moment van de dag!

Ontdek hieronder alle milkshakerecepten of kom ze zelf proeven op De Mol aan Zee van juli tot september.

Tip: milkshakes maken met hoeve- of bioproducten?

Voor alles wat lekker is om in deze milkshakes te gebruiken, vind je in de winkel even lekkere bioversies. Of koop je ingrediënten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt.

Heb je een van deze recepten geprobeerd? Of heb je nog meer tips voor een lekkere milkshake? Laat het dan zeker weten via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes, zet dan onze Pinterest- of YouTube-account bij je favorieten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.