Q-Beach House © Qmusic

Kom naar het Q-Beach House en trakteer jezelf op heerlijke dessertjes van bij ons

Het Q-Beach House is terug van de partij op het strand van Oostende. Na een jaar afwezigheid door corona kan je er opnieuw terecht voor fijne muziek en een relaxte sfeer. Nieuw dit jaar is onder andere de Q-koffie met heerlijke dessertjes van bij ons die je er kan proeven. Ben je in Oostende? Ga eens langs en vier de zomer aan het Q-Beach House.

Q-Beach House © Qmusic

Wat valt er allemaal te beleven aan het Q-Beach House?

Het Q-Beach House is geopend tot en met dinsdag 31 augustus, van 10u tot 22u tijdens de week en van 8u tot 22u tijdens het weekend.

  • De Qmusic-studio staat voor het eerst bijna pal op de dijk van Oostende. De luisteraars kunnen een bezoekje brengen aan de dj’s - coronaveilig uiteraard - en iedereen die voorbij wandelt op de dijk kan meekijken hoe er live radio gemaakt wordt.
  • Wil je iets drinken of eten, dan kan je terecht op het terras op het strand. Onze tip: bestel een Q-koffie met een verwenbordje van vijf heerlijke desserts. Je kan genieten van een mini-eclair, flan met crumble, chocolademousse, rijsttaart en panna cotta met advocaat.
Terras Q-Beach House © Qmusic
  • Er worden ook momenten voorzien waarop je kan genieten van gratis bubble waffles, gemaakt met melk van bij ons. Noteer alvast deze momenten in je agenda: woensdag 7 juli, zaterdag 24 juli en zondag 1 augustus van 14u tot 16u. Op donderdag 19 augustus, tijdens het programma van Vincent Fierens, zal er een poging ondernomen worden om een wereldrecord te verbreken. We kunnen momenteel nog niet teveel verklappen. Een ding is wel zeker, het wordt een lekker wereldrecord. Hou ook de kanalen van Qmusic in de gaten!
  • De hele zomer lang zijn er verschillende mini-optredens en elke vrijdag-, zaterdag- en zondagochtend kan je ontbijten op het terras. Op zaterdagvoormiddag kan je ploggen (al joggend het strand opruimen). Check de site van Qmusic voor meer info.

Waar vind je het Q-Beach House?

In Oostende, tussen het casino en de Thermen, ter hoogte van de Kemmelbergstraat. Vanaf het station is het nog zo’n 15 minuten wandelen via de dijk. Vind hier alle praktische info

Ga jij deze zomer langs bij het Q-Beach House?

En heb je de Q-koffie met dessertbordje en/of de wafels geproefd? Laat het ons weten en post op een leuke foto of video op Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons en #melkmoment.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en volg ons ook op Pinterest, YouTube of schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

© beelden Qmusic

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.