Melk

Melk

Er zijn drie soorten melk. Afhankelijk van het vetgehalte wordt melk onderverdeeld in volle, halfvolle en magere melk.

  • Volle melk bevat ongeveer 3,6% vet.
  • Halfvolle melk bevat ongeveer 1,5% vet.
  • Magere melk bevat ongeveer 0,1% vet.

Melk is de basis van verschillende andere producten zoals yoghurt, plattekaas, kaas, room en boter.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.