Wittekop

Een braaf en zacht kaasje van Eigen Bodem.
Hij heeft een typische eetbare witschimmelkorst die geurt naar vers geplukte champignons. De zuivel is heel crèmig en smaakt fris en speels. Wittekop wordt op de boerderij gemaakt uit verse volle hoevemelk. De kaas draagt het “Eigen Bodem”kaasembleem.

 

 

Wittekop
Zachte kaas
fris en speels
Naam kaasmakerij
Little Cheese Farm
Uiterlijk
witschimmelkorst
Doorsnede
romig
Geur
naar vers geplukte champignons
Vetgehalte
28%
Calorieën
406 kcal
Bewaring
gekoeld bij max. 7°C

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.