Verse kaas Marguerite Happy Cow ambachtelijk en romig met fijne kruiden

Deze verse kaas wordt vervaardigd met magere melk uit grazing op de weiden van het Land van Herve. Hij wordt verrijkt met verse room waarvoor hij zacht en smeuïg wordt. Na het uitlekken van de kaas worden er fijne kruiden onder gemengd en vervolgens wordt de kaas in een pot verpakt. Deze specialiteit is steeds verrassend : een lepel in de soep, een rollade met ham of gewoon op de boterham.

Verse kaas Marguerite Happy Cow ambachtelijk en romig met fijne kruiden
Naam kaasmakerij
Fromagerie Régal N.V.
Streekbeschrijving
Land van Herve
Vetgehalte
22,5%
Calorieën
239 kcal
Bewaring
max. 7°C

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.