Verse kaas

Verse kaas

Verse kaas is ongerijpte kaas. Er zijn vier soorten, afhankelijk van het vetgehalte:

magere kaas (minder dan 20% vet),

halfvette kaas (20% tot 35% vet),

vette kaas (meer dan 35% vet) en

< > (tenminste 45% vet).

Hun vetgehalte danken de verse kazen aan de melk die gebruikt werd.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.