Traditional kruidenkazen Vierhoekhoeve

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.

Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.

Dit geduld en onze passie moet u proeven … . Geniet van ons assortiment kruidenkazen met mosterd, noten, peper, brandnetel, tuinkruiden, fijne kruiden, gember, ajuin met knoflook, pestokruiden, komijn of dille.

Traditional kruidenkazen Vierhoekhoeve
Harde kaas
Rauwe melk
romig, afhankelijk van de kruidensoort
Naam kaasmakerij
De Vierhoekhoeve
Streekbeschrijving
Vlaamse Ardennen
Uiterlijk
verkrijgbaar in ronde vorm en blokvorm, plastic coating in diverse kleuren
Versnijding
in sneetjes, blokjes of porties
Geur
vol, aromatisch, sterk afhankelijk van de kruidensoort
Vetgehalte
35%
Calorieën
407 kcal
Bewaring
koele, droge plaats of groentenlade frigo
Dranken
jonge, fruitige rode wijnen, blonde streekbieren
Tip
beleg, bij aperitief, kaasschotel, raclette, dessert

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.