Rubens

Halfharde streekkaas, bereid uit volle poldermelk. Deze kaas heeft een rijke, milde en verfijnde 'meesterlijke' smaak.

Rubens
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
kaastraditie die teruggrijpt naar de Antwerpse Kempen
Uiterlijk
ovale kaas met bruin/bordeau-kleurige korst
Doorsnede
homogeen glad zuivel , 27 x 23 cm
Versnijding
vooral in porties of in blokjes
Geur
mild
Vetgehalte
26%
Calorieën
313 kcal
Bewaring
4°C -7°C
Dranken
De Koninck of een Orval
Tip
kaas voor de kaasplank, bij brood

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.