Postel Raphaël

Zachte romige smaak, echte Abdijkaas van de Broeders Norbertijnen.

Door de nabehandeling met roodkorstbacteriën wordt deze kaas ook roodkorstkaas genoemd.

Postel Raphaël
Naam kaasmakerij
Norbertijnenabdij Postel
Streekbeschrijving
Antwerpse Kempen
Versnijding
sneetjes, blokjes
Vetgehalte
32%
Bewaring
koelkast
Dranken
Postel bier
Tip
broodbeleg, aperitiefhapje, tussendoortje

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.