Passendale De Belgische Gatenkaas Bio

Halfharde, Belgische gatenkaas, gemaakt van 100% Belgische en 100% biologische melk. Fijne sneetjes met een licht fruitige smaak.

Passendale De Belgische Gatenkaas Bio
mild en fruitig
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
kaasdorp Passendale - op 20 km van Ieper
Uiterlijk
eetbare natuurkorst
Doorsnede
witgeel zuivel met enkele grote gaten, smeuïg
Versnijding
broodbeleg
Geur
mild en fruitig
Vetgehalte
29%
Calorieën
357 kcal
Bewaring
4-7°C

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.