Passendale Classic Bio
Halfharde, authentieke kaas in de vorm van een boerenbrood, natuurlijk gerijpt met eetbare korst.
Licht verteerbaar door zijn luchtige gaatjesstructuur.
Voor de productie van Passendale Classic Bio wordt 100% Belgische Bio melk gebruikt.


kaasdorp Passendale - op 20 km van Ieper

gouden kleur, een unieke ronde vorm en een eetbare korst

fijne gaatjesstructuur - lichtgele kleur van zuivel

in sneden of porties

mild en fris

29%

353 kcal

4-7°C

bier of een zachte rode wijn (Beaujolais, Chinon,...)

broodbeleg
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.