Passendale Caractère

Halfharde smeuïge kaas met een sterke en karaktervolle smaak.

Hij heeft 4 maanden gerijpt in de kaaskelders in Passendale om zo tot een verfijnde smaak met unieke aroma's te komen.

Passendale Caractère
karaktervolle, sterke en getypeerde smaak
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij Passendale
Streekbeschrijving
kaasdorp Passendale, op 20 km van Ieper
Uiterlijk
broodvorm
Doorsnede
lichtgeel zuivel met kleine afgeplatte gaatjes
Versnijding
in sneetjes
Vetgehalte
28,2%
Calorieën
345 kcal
Bewaring
max. 7°C
Tip
als broodbeleg

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.