Palet des Moines

De meester-kaasmakers van de kaasmakerij Herve Société, de commerciële partner van de Abdij van Val-Dieu hebben de "Palet des Moines" ontwikkeld, een gerijpte verse kaas op basis van koemelk. Deze heerlijke kaas vervolledigt het Val-Dieu kaasgamma dat onder andere bestaat uit de bekende Bouquet des Moines, de Bleu des Moines en de Délice des Moines. De Palet des Moines wordt geproduceerd met de melk van de duurzame melkketen Marguerite Happy Cow. De rijping van de Palet des Moines duurt slechts enkele dagen, genoeg om een beschermlaag te ontwikkelen.

Palet des Moines
Verse kaas
lichte, frisse verfijnde smaak die heel aangenaam is
Luik
Naam kaasmakerij
Herve Société S.A.
Streekbeschrijving
in het hartje van het Land van Herve
Bewaring
Koel bewaren, optimale temperatuur: van 4 tot 8 °C.
Tip
Is makkelijk te smeren en is dan ook perfect voor op de boterham of belegde broodjes. Hij kan ook gegeten worden met een slaatje, bij een aperitief. Ook heerlijk in culinaire gerechten.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.