Ovifat

Ovifat is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle melk uit de Hoge Venen.

Ovifat
Zachte kaas
Rauwe melk
zacht met karakter
Luik
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij van Troufleur
Streekbeschrijving
Hij is genoemd naar het dorp Ovifat, één van de hoogst gelegen dorpen van België in de Hoge Venen.
Uiterlijk
zacht, licht geelbruin, licht bloemig, gedurende 6 weken gerijpt met bier
Doorsnede
vierkant formaat, gewicht +/- 130 g , kleine populaire kaas
Vetgehalte
27,7%
Calorieën
328,50 kcal
Bewaring
max. 6°C
Tip
geschikt voor een kaasschotel met brood en een glas wijn, maar ook als apéro met bier

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.