Ovifat
Ovifat is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle melk uit de Hoge Venen.


Kaasmakerij van Troufleur

Hij is genoemd naar het dorp Ovifat, één van de hoogst gelegen dorpen van België in de Hoge Venen.

zacht, licht geelbruin, licht bloemig, gedurende 6 weken gerijpt met bier

vierkant formaat, gewicht +/- 130 g , kleine populaire kaas

27,7%

328,50 kcal

max. 6°C

geschikt voor een kaasschotel met brood en een glas wijn, maar ook als apéro met bier
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.