Mont de Chimay

Mont de Chimay is een karaktervolle kaas met de kenmerkende smaak van gedroogd fruit en schaalvruchten. Het is een uniek product gemaakt met weidemelk uit de streek van Chimay. Melk rijk aan aroma's die ingezameld wordt tijdens het mooie seizoen tussen mei en september.

Van deze kaas met veelvuldig gebruik kun je genieten op elk moment van de dag. Met een stuk brood, als aperitief, na een maaltijd, voor een vieruurtje, in blokjes gesneden, om groene salades meer smaak te geven, in kookrecepten, ....

Mont de Chimay
Harde kaas
aromatisch palet
Henegouwen
Versnijding
in sneetjes of blokjes
Vetgehalte
31%
Bewaring
tussen 2 en 7°C
Dranken
trappist van Chimay

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.