Kastaer

Kastaer is een guitige kaas met een explosie aan smaak, op ambachtelijke wijze gemaakt op de boerderij.

Kastaer
volle, romige rijke smaak
Naam kaasmakerij
De Moerenaar
Streekbeschrijving
de Moeren tegen de Franse grens
Uiterlijk
ronde kaas
Versnijding
in spietjes en in blokjes
Bewaring
4-7°C

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.