Herve l'Exquis gerijpt met abdijbier

Zachte kaas met in bier gewassen korst.

L'Exquis, de Herve gerijpt met bier geniet een bijzondere behandeling tijdens de rijping. De kaas wordt in abdijbier gedompeld, waarvan de smaak langzaam doordringt tot in het hart van de kaas. Zo verkrijgt hij zijn volle, zeer aromatische smaak. De rijpingstijd bedraagt 4 weken.

Herve l'Exquis gerijpt met abdijbier
Zachte kaas
typische smaak van Hervekaas, evenwichtige smaak, ronde smaak, zeer aromatisch
Luik
Naam kaasmakerij
Herve Société S.A.
Uiterlijk
roomkleurige kaasmassa, oranje-beige gewassen en geborstelde korst
Doorsnede
Smeuïge kaasmassa met een licht brokkelige kern. De kaas rijpt van buiten naar binnen. Gewicht van 200 g.
Geur
sterke, typische geur van Hervekaas met een toets van ammoniak
Calorieën
325 kcal
Bewaring
6°C

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.