Herve l'Exquis gerijpt met abdijbier
Zachte kaas met in bier gewassen korst.
L'Exquis, de Herve gerijpt met bier geniet een bijzondere behandeling tijdens de rijping. De kaas wordt in abdijbier gedompeld, waarvan de smaak langzaam doordringt tot in het hart van de kaas. Zo verkrijgt hij zijn volle, zeer aromatische smaak. De rijpingstijd bedraagt 4 weken.

typische smaak van Hervekaas, evenwichtige smaak, ronde smaak, zeer aromatisch

roomkleurige kaasmassa, oranje-beige gewassen en geborstelde korst

Smeuïge kaasmassa met een licht brokkelige kern. De kaas rijpt van buiten naar binnen. Gewicht van 200 g.

sterke, typische geur van Hervekaas met een toets van ammoniak

325 kcal

6°C
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.