Frontieren Brokkel
Frontieren is een heerlijk smaakvolle roodzuivelkaas die gemaakt wordt ‘an de schréve’ of ‘an de frontieren’.
Dat is de West-Vlaamse benaming voor het glooiende landschap aan weerszijden van de Frans-Belgische grens.
Roodzuivelkaas, ook wel mimolette genoemd, wordt al eeuwenlang gegeten aan de grensstreek met Frankrijk. Vandaar de toepasselijke naam van de kaas: Frontieren.
Door zijn typisch oranjerode kleur onderscheidt Frontieren zich duidelijk van de Hollandse kazen. De kaas heeft een aantrekkelijke uitstraling en een volle en rijke smaak. Lekker op de boterham, in een zomerse salade of bij een Belgisch biertje!
Frontieren Brokkel heeft minimaal 18 maanden gerijpt op houten planken en heeft een karaktervolle smaak met mooie rijpingskristallen die zorgen voor een heel aangename bite.






Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.