Eigen Bodem kaas

Deze jonge Belgische Gouda is een 100% Belgische kaas gemaakt van Belgische weidemelk door Belgische kaasmeesters. Authentiek en lokaal dus. Weidemelk is melk afkomstig van koeien die ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Belgische wei lopen. 

Eigen Bodem kaas
Harde kaas
puur en romig
Naam kaasmakerij
Milcobel
Uiterlijk
ronde kaas met een gele korst
Doorsnede
smedig met typische ronde ogen
Geur
neutraal
Vetgehalte
28%
Calorieën
348 kcal
Bewaring
gekoeld bewaren < 7°C

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.