Coeur de Bellevaux

Le Coeur de Bellevaux is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle melk uit de Hoge Venen.

Zachte kaas met donkere okerkleurige kleur,  gedurende 6 weken gerijpt met het bruine bier van de Bellevaux-brouwerij.

Coeur de Bellevaux
Zachte kaas
Rauwe melk
zacht met karakter
Luik
Naam kaasmakerij
Kaasmakerij van Troufleur
Streekbeschrijving
De naam komt van het dorp waar de ambachtelijke brouwerij van Bellevaux is gevestigd.
Uiterlijk
hartvormig
Doorsnede
romig
Vetgehalte
27,7%
Calorieën
328,50 kcal
Bewaring
max. 8°C
Dranken
Natuurlijk om te genieten met een uitstekend ambachtelijk bier van Bellevaux! En er is veel keuze! Bruin, blond, wit, zwart, framboos en de Malmedy triple.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.