Coeur de Bellevaux
Le Coeur de Bellevaux is een rauwmelkse kaas gemaakt van volle melk uit de Hoge Venen.
Zachte kaas met donkere okerkleurige kleur, gedurende 6 weken gerijpt met het bruine bier van de Bellevaux-brouwerij.


Kaasmakerij van Troufleur

De naam komt van het dorp waar de ambachtelijke brouwerij van Bellevaux is gevestigd.

hartvormig

romig

27,7%

328,50 kcal

max. 8°C

Natuurlijk om te genieten met een uitstekend ambachtelijk bier van Bellevaux! En er is veel keuze! Bruin, blond, wit, zwart, framboos en de Malmedy triple.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.