Chimay winter

Een uitgesproken en typische geur, een gladde kaas, een oranje korst met een melkachtige schimmellaag, smeuïg als geen ander. De winterkaas van Chimay bezorgt uw smaakpapillen een prachtig boeket van notenaroma's verrijkt op het einde met een uitgesproken fijne toets.
Verkrijgbaar van september tot februari.

 

Chimay winter
boeket van notenaroma's
Henegouwen
Naam kaasmakerij
Chimay Fromages
Uiterlijk
een oranje korst met een melkachtige schimmellaag
Doorsnede
smeuïg
Versnijding
in porties of in sneden
Geur
uitgesproken en typisch
Vetgehalte
26,5%
Bewaring
tussen 2 en 7°C
Dranken
trappist van Chimay
Tip
voortreffelijk op brood of op een kaasschotel

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.