Chimay Primeur

De kaas Chimay Primeur is gemaakt op basis van weidemelk van de lente. Wat het een geurige en subtiele smaak geeft.

Verkrijgbaar van maart tot augustus.

Chimay Primeur
geurig en subtiel
Henegouwen
Doorsnede
rond
Versnijding
in porties of in sneden
Vetgehalte
26,5%
Bewaring
tussen 2 en 7°C
Dranken
trappist van Chimay
Tip
op brood of op een kaasschotel

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.