Brugge Abdijkaas Prior

Een zachte, ronde, smedige speciaalkaas.

Hij rijpt gedurende min. 6 weken in vochtige kaaskelders en krijgt zo zijn smaaknuances.

Brugge Abdijkaas Prior
zachte, specifieke smaak
Naam kaasmakerij
Milcobel
Streekbeschrijving
Moorslede, in het hart van West-Vlaanderen
Uiterlijk
rond met bordeaux-rode korst
Doorsnede
zacht, zeer smedig met typische ronde ogen
Geur
zachte, specifieke geur
Calorieën
335 kcal
Bewaring
max. 7°C

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.