bierkazen Vierhoekhoeve

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.

Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.

Dit geduld en onze passie moet u proeven … .
Ontdek ons breed aanbod Belgische bierkazen: Tripel Karmeliet, Kwak, Ommegang, Amburon, Gruut, Delirium, Seef, Hopus, Pater Lieven, Gulden Draak, Duvel, Liefmans en De Koninck.

bierkazen Vierhoekhoeve
Harde kaas
Rauwe melk
verfijnde biersmaak, romig, afhankelijk van de biersoort
Naam kaasmakerij
De Vierhoekhoeve
Streekbeschrijving
Vlaamse Ardennen
Uiterlijk
verkrijgbaar in ronde vorm en blokvorm, plastic coating in diverse kleuren
Versnijding
in sneetjes, blokjes of porties
Geur
volle aroma’s, heel sterk afhankelijk van het toegevoegde bier (hop, mout …)
Vetgehalte
35%
Calorieën
400 kcal
Bewaring
koele, droge plaats of groentenlade frigo
Dranken
bijhorend biertje. Ook een combinatie met een pils, een droge witte wijn of een droge sherry is aan te raden.
Tip
beleg, bij aperitief, tussendoor, kaasschotel, raclette, quiche, croque …

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.