Bella Boe

In de kazen van de Vierhoekhoeve proef je liefde voor het ambacht, maar vooral de volle smaak van rauwe melk.

Met dagverse melk van onze koeien wordt ’s morgens de kaastombe gevuld en tegen de middag ligt de kaas al onder de pers te rusten. Tijdens de wekenlange rijpingsperiode hebben we dagelijks onze kazen in de hand.

Dit geduld moet u proeven… . Proef onze passie in onze natuurkaas jong of belegen.

Bella Boe
Harde kaas
Rauwe melk
romig en mild, prachtige zachtheid
Naam kaasmakerij
De Vierhoekhoeve
Streekbeschrijving
Vlaamse Ardennen
Uiterlijk
verkrijgbaar in ronde vorm en blokvorm, gele plastic coating
Doorsnede
10 cm of 25 cm
Versnijding
in sneetjes, blokjes of porties
Geur
milde frisse geur
Vetgehalte
35%
Calorieën
400 kcal
Bewaring
koele, droge plaats of groentenlade frigo
Dranken
bieren
Tip
beleg, raclette, quiche, in een slaatje

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.