Warmoes / snijbiet

Warmoes of snijbiet

Warmoes of snijbiet is een bladgewas en het kleine broertje van suikerbiet en rode biet. Snijbiet wordt nog maar weinig gekweekt en gegeten en wordt daarom gezien als ‘vergeten groente’. Dat is jammer want het is een lekkere groente waar je heel wat kanten mee op kan.

Warmoes is op zijn best van mei tot oktober.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.