Rabarber

Rabarber

De rabarberplant is een stengelgroente. De struikachtige plant heeft grote groene bladeren en groen-rode lange stengels. De friszure groente wordt voornamelijk verwerkt tot compote of zoete nagerechten, waardoor rabarber meer aanleunt bij fruit, maar het is wel degelijk een groente. Alleen de stengels zijn eetbaar, de bladeren bevatten een giftig zuur.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.