Met hart en ziel voor onze stiel. En dat proef je.

Met hart en ziel voor onze stiel. En dat proef je.

FLANDRIA

Flandria is hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Het Flandria-label staat garant voor producten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en een onberispelijk uiterlijk.  Dankzij een nauwgezette kwaliteitsbewaking krijg je heerlijke groentjes en fruit op je bord.

 

In 1995 begon het Flandriaverhaal met tomaten en witloof. Ondertussen zitten er al meer dan 60 soorten groenten en fruit onder het Flandria-label.  

ONZE TELERS: AANDACHT VOOR DUURZAAMHEID

Elke Flandria teler teelt zijn producten met respect voor het milieu dankzij een ecologisch verantwoorde teelt. Zo worden bij tomaten bv. hommels ingezet voor de bevruchting. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan het gebruik van duurzame energie.

ONZE TELERS: UIT DE GROND VAN ONS HART

Alle Flandria-groenten zijn afkomstig van familiebedrijven. De gepassioneerde telers zetten zich met hart en ziel in voor de kwaliteit van het Flandria label.

ONZE TELERS: LEKKER EN VERS

De Flandria producten staan bekend voor hun sappige smaak en versheid. Verser kan ook niet: Flandria groenten en fruit liggen al in de winkel na 1 dag. De teler oogst het product ’s ochtends en de volgende morgen liggen de Flandria groenten en fruit in het winkelrek.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.