Appelburger

Appel op het menu: wat is jouw appelmoment?

Een appel als tussendoortje kennen we allemaal. En ook in desserts is hij moeilijk te weerstaan. Maar heb je al eens een appelburger, een slaatje met appel of een kip- en appelbrochette geprobeerd? Met appels kan je echt verrassend veel kanten uit! Lekker uit het vuistje én in warme of koude bereidingen: zo’n appel hebben we nodig. De Jonagold is een echte allrounder en dus perfect voor jouw appelmoment!

Waarom Jonagold?

Deze appelsoort van eigen bodem heeft een heerlijk zoetzure smaak en is een van de belangrijkste appelsoorten die bij ons geteeld worden. Belgische familiebedrijven verzorgen deze blozende smaakbommetjes met kennis en ervaring die ze doorgeven van generatie op generatie. Als appel van bij ons hoeft de Jonagold geen duizenden kilometers af te leggen om te schitteren in je fruitmand en dankzij een uitgekiende bewaartechnologie zijn ze zo goed als het hele jaar door beschikbaar.

Een appeltje bij het ontbijt

Met een stuk fruit bij het ontbijt start je je dag alvast goed. Wil je graag eens genieten van een lekkere brunch? Deze recepten met appel doen je nóg meer genieten van je ontbijt:

In een slaatje voor tijdens de lunch

Eet je graag slaatjes als lunch, voeg er dan eens stukjes appel aan toe. Ze geven je salade een lekker zoete en knapperige toets en zijn heel makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Wat denk je van deze lunchideetjes?

Tussendoortjes met appel

Een appel uit het vuistje is altijd lekker én gemakkelijk. Steek je graag iets meer tijd in je tussendoortjes of hou je van wat variatie? Dan zijn deze recepten zeker iets voor jou:

Heb je een van onze recepten met appel uitgeprobeerd? Of heb je zelf nog een idee voor jouw favoriete appelmoment? Laat het dan zeker weten via onze Facebook-pagina, op Twitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.