Kids

Ei doeboekje

Hoe groeit het kuikentje in het ei? Wat is een broeierij? Hoeveel eieren legt een kip per jaar? Je komt het allemaal te weten in onze keileuke eigids. Toffe spelletjes, fijne knutseltips, lekkere recepten en interessante weetjes… allemaal voor, over of met het ei. Het boekje is bestemd voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

Je kunt het Ei doeboekje hier downloaden, maar ook bestellen in onze webwinkel. We sturen het materiaal kosteloos naar je op. 

Lessenpakketten 'kip en ei'

Ben je (toekomstig) leerkracht en wil je in de klas rond de kip en het ei werken? Neem dan zeker een kijkje in onze lessenpakketten rond de 'kip en het ei'. Voor elk leerjaar is een aparte lessenreeks voorzien. Die bestaat uit lesvoorbereidingen en werkblaadjes voor de leerlingen. Het materiaal is, tenzij uitdrukkelijk vermeld, enkel digitaal beschikbaar.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.