Pasen... met echt bakmanschap van je warme bakker!

Pasen is pas compleet met echt bakmanschap van je warme bakker! Klassiekers zoals paaseitjes of chocoladefiguren mogen uiteraard niet ontbreken, maar ook voor een heerlijke paasbrunch biedt het uitgebreide assortiment van je bakker vele mogelijkheden om je gasten te verwennen. Verschillende soorten brood, pistolets, sandwiches, stokbrood, suikerbrood, croissants, koffiekoeken, gebak en taarten... Je ziet het: eindeloze mogelijkheden voor een lekker paasfeest!

Zoet en hartig

Sommige van je gasten zullen eerder van zoete lekkernijen houden, anderen dan weer meer van hartige gerechtjes. Bij een ideale paasbrunch zorg je dus best voor een combinatie van zoet en zout: voor elks wat wils. Zorg voor zowel hartig beleg: een assortiment kazen, fijne vleeswaren, grijze garnaaltjes, gerookte paling, een slaatje,… Maar zet zeker ook wat zoet beleg op tafel: zelfgemaakte choco, verschillende soorten confituur, hagelslag…

Je tafel op z'n paasbest

Ook je eettafel verdient natuurlijk wat extra aandacht! Een mooi gedekte tafel zorgt voor een extra touch tijdens een paasbrunch. Beschilderde eitjes, paaskuikentjes, fleurige servetten, maar ook een bloemetje als paasdecoratie kan zeker niet ontbreken.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.