50 snelle snacks voor de felle goestingskes

50 snelle snacks voor de felle goestingskes

Een knabbel voor tijdens de film? Snel even opladen na je workout? Of gewoon effe bijtanken tijdens dat namiddagdipje? Snacks zijn de lekkerste manier om de dag door te knallen. Check onze tips en snacks voor elk moment met het beste van hier.

Snacks om mee te nemen naar je werk

Op zoek naar snacks die je makkelijk kan meenemen naar je werk? We helpen je graag op weg. Quiche bvb. is lekker, snel klaar en eenvoudig om te maken. Maak je quiche ’s avonds. De volgende dag kan je een stuk in je brooddoos stoppen. Maar ook van onze muffins krijgen je collega’s gegarandeerd het water in de mond. 

Een klein hongerke tussendoor? Stil het met soep

Lente of herfst, in de week of het weekend, als volwaardige maaltijd of om nét dat hongerke tussendoor te stillen? Soep smaakt altijd. Het mooie aan soep is dat je volop ingrediënten kan combineren. Zin gekregen in soep? Wij zetten voor jou enkele tips en recepten op een rij.

Alle remmen los met deze gezonde snacks

Je kan ook kiezen uit onze gezonde snacks. En waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Gezonde snacks maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Deze snacks staan in een mum van tijd op tafel. De smaak te pakken? Geen nood, we hebben nog meer gezonde snacks en hapjes. 

Pre en post work out snacks

Wil je je snel opladen voor of na je workout? Deze snacks zijn ideaal. Wist je trouwens dat melk een goede sportdrank is? Een fris glas melk helpt je om na een inspanning om je koolhydraten- en eiwitbalans terug op peil te brengen. Of geniet tijdens je cool down van deze frisse yoghurt met aardbei.

Liever iets hartig? Bak een broccolibrood en geniet na je workout van een sneetje brood met gerookte zalm.

Voor alles wat lekker is om in deze snacks te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt. 

Heb jij je keuze kunnen maken en een van onze snacks geprobeerd? Of ken je zelf nog tips die je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.