Yakitori van rundsvlees met Passendale

Aperitiefhapje
Snel klaar
4
(15) 10
  • 250 g Passendale Classic
  • 8 sneetjes carpaccio van rundsvlees
  • 4 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1 eetlepel arachideolie
  • 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes

Verwijder de korst van de Passendale en snijd 8 rechthoeken uit de kaas. Rijg ze op brochettestokjes. Wikkel ze in de sneetjes carpaccio.

Meng in een schaal de honing met het limoensap en de sojasaus. Leg er de yakitori in en wentel ze goed in de marinade. Dek af en zet ze minstens 30 minuten in de koelkast. Draai ze af en toe om.

Verwarm de arachideolie in een grote braadpan op hoog vuur. Leg er de yakitori in en laat ze kort aan alle kanten bakken.
Serveer meteen als aperitiefhapje of voorgerecht.

Bestrooi eventueel met geroosterde sesamzaadjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.