Witte asperges met kervelvinaigrette en sliertjes ovengebakken ham

Hoofdgerecht
Feestrecepten lente
4

Voor de vinaigrette

  • peper en zout
  • witte wijnazijn
  • olijfolie
  • kervel

Meng voor de kervelvinaigrette olijfolie met een beetje witte wijnazijn en veel gehakte kervel.
Kruid af met peper en zout.

Snijd de ham in lange reepjes en draai die net als spaghetti met lepel en vork tot 4 porties.
Kook de asperges beetgaar, laat ze wat afkoelen en schik ze vervolgens op langwerpige borden.
Nappeer dwars met de vinaigrette en schik de ham op de voet van de asperges.
Versier tenslotte met enkele plakjes radijs.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.