Visburger met verse tartare

Hoofdgerecht
Gerechten met bier
4

Voor de tartare:

  • 6 el mayonaise
  • 2 el verse kaas
  • 1 el gehakte kappertjes
  • 1 el gehakte augurkjes
  • 1 gesnipperd pijpajuintje
  • 1 el gehakte peterselie
  • peper en zout

Klop een beslag van bloem en spuitwater (of bier).
Haal de visfilets erdoor en frituur ze goudbruin op 180°C in ongeveer 6 minuten.
Laat ze goed uitlekken op keukenpapier.

Meng alle ingrediënten voor de tartare.
Beleg ondertussen de piccolobroodjes met enkele blaadjes sla en sliertjes komkommer en schik de gebakken vis ertussen.
Serveer met de verse tartare.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.