Varkenshaasje met bier

Hoofdgerecht
Gerechten met bier
4

Bak het varkenshaasje rondom bruin in olijfolie en een beetje Nazareth boter.
Laat nog enkele minuten verder garen.
Snijd het varkenshaasje in medaillons.
Leg op elk vleesstukje een op maat gesneden plakje kaas en laat smelten in de oven.
Leg daarop een blaadje notensla.

Verwarm de groentemengeling in een eetlepel olijfolie.
Laat voor de saus de jus van het varkensvlees en het bier even inkoken.
Dik de saus eventueel met een beetje sausbinder.

Schenk een sausspiegel op warme borden en schik er het vlees, de groentemengeling, de broccoli- en wortelpuree op.
Versier de puree met een takje rozemarijn.
Leg op de brunoise een plakje Ganda ham dat gedurende 15 min. op 50°C werd gedroogd - om het geheel af te werken.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.