- keukentouw
- spuitmondje met gekartelde opening
Bereiding
Snijd de varkensfilet overlangs open en vul met plakjes mozzarella en salie. Bind samen met keukentouw en kruid met peper en zout.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Haal vervolgens de aardappelen door een roerzeef.
Werk af met een eidooier, boter, peper, zout en de Parmezaanse kaas. Gebruik het spuitmondje en spuit torentjes op een ovenplaat.
Bak de filet kort in olijfolie en laat het vlees verder garen in een oven van 180°C gedurende 20 min. Zet de aardappeltorentjes de laatste 10 min mee in de oven.
Haal het vlees uit de schaal en blus met de bouillon. Laat kort inkoken zeef door. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd het vlees in plakken. Serveer op warme borden. Lepel er de saus over en schik de aardappelen erlangs.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.