Toast champignon

Varia
Geert Van Der Bruggen
4

Maak de champignons schoon met een vel keukenpapier en snijd de steeltjes af.

Toast de boterhammen en snijd ze bij.

Verwarm een flinke klont boter tot hazelnootkleur. Kleur de champignons op de kant van de hoedjes snel goudbruin. Kruid met peper en zout. Draai de champignons om en zet het vuur wat lager. Kruid opnieuw met peper en zout. Laat de champignons niet te lang bakken, ze moeten binnenin lekker sappig blijven en bij voorkeur hun grootte behouden. Sprenkel er enkele druppels citroensap overheen om de smaak op te peppen. Werk af met flink wat fijngesneden verse kruiden.

Schik de champignons op de toast.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.