Taartje van geitenkaas met spinazie en walnoten

Voorgerecht
6
  • 1 rol bladerdeeg
  • 350 g spinazie uit de diepvries
  • 400 g verse geitenkaas
  • 60 g gepelde walnoten
  • 6 walnoten als decoratie

Verwarm de oven voor op 200°C.

Doe de spinazie in een magnetronbestendige schaal en verwarm deze zonder deksel 3 minuten op vol vermogen in de magnetron.

Leg het bladerdeeg op een taartvorm en laat het papier waarin het verpakt was eronder zitten. Hak 60 g gepelde walnoten in grove stukken. Haal de spinazie uit de magnetron en doe deze in een zeef. Laat het goed uitlekken door het aan te drukken met een lepel. Doe de geitenkaas, spinazie en gehakte noten in een schaal en meng het door elkaar.

Spreid het mengsel uit over het bladerdeeg. Leg er de 6 hele noten op als decoratie. Zet de taart 25 minuten in de oven.

Laat de taart daarna enkele minuten afkoelen en snijd hem voorzichtig aan voor het serveren.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.