Start to cook

Taartje van aardappelschijfjes

Varia
4
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • olijfolie
  • peper en zout 
  • knoflook (naar smaak)
  • plakjes harde kaas
  • enkele takjes rozemarijn
Ook een stukje vis is heerlijk als topping.

Was en schil de aardappelen. Snijd ze in schijfjes van 2 à 3 mm dik. Leg een laag aardappelschijfjes in cirkelvorm op bakpapier of op een siliconen matje. Borstel ze in met olijfolie en kruid ze met peper, zout en geperste knoflook. Leg er de kaas en fijngehakte rozemarijnblaadjes op en bak het geheel minstens 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

Neem het taartje uit de oven en bedek het met je favoriete topping: tomatensaus, rode ui, olijven, (al dan niet gegrilde) groenten zoals tomaten.

Zet het geheel nog 8 à 10 minuten in de oven.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.