Salade van Brugge Goud, groentjes en honing-dressing

Slaatje
Slaatjes met kaas
Snel klaar
4

Voor de salade

  • 200 g Brugge Goud te versnijden in sneetjes
  • 1 groene papaja
  • 1 bosje pijpajuintjes
  • 1 of 2 rode chilipepers
  • 1 groene paprika
  • 1 rode paprika
  • ¼ knolselder
  • 150 g sojascheuten
  • 1 bosje koriander
  • 100 g geroosterde pindanootjes
  • 1 citroen

Voor de dressing

  • 3 eetlepels vloeibare honing
  • 2 dl yoghurt
  • natuursap van 1 bloedsinaasappel

Voor de salade

De Brugge Goud kaas, papaja, pijpajuintjes, groene en rode paprika in zo dun mogelijke reepjes snijden.
De knolselder raspen of fijn snijden en besprenkelen  met citroen om het verkleuren te voorkomen.
De chilipepers zeer fijn versnipperen of pletten.

Al deze ingrediënten goed mengen samen met de sojascheuten en de geroosterde pindanootjes.
Op een bord schikken en afwerken met een toefje koriander.

Voor de dressing

De vloeibare honing mengen met de yoghurt en het sap van de bloedsinaasappel.
Apart erbij serveren.

Smakelijk.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.