Pizza met varkensreepjes, tomaat en mozzarella

Hoofdgerecht
Snel klaar
Brunch
4
  • 4 stuks Zweeds brood (tunnbrod)
  • 300 g varkensvlees, in reepjes
  • 1 pak halfgedroogde tomaten, uitgelekt
  • 300 g mozzarella
  • parmezaanse kaas
  • oregano
  • peper en zout

Mix de halfgedroogde tomaten met een staafmixer. Bestrijk het Zweeds brood met de tomatenmix.

Snijd de mozzarella in dunne plakjes en beleg het Zweeds brood met de plakjes mozzarella.

Bak de pizza’s op 225 C° gedurende ongeveer 10 min.

Kruid de varkensreepjes met peper en zout en bak ze stevig aan beide kanten.

Beleg de pizza’s met het vlees, oregano en parmezaanse kaas. Serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.